BENOD – batterie de moto électrique rapide, moteur haute puissance, économie d’énergie, Scooter, vélo

1,153.49

G1 BL With Backrest
G1 BL With Backrest
G1 Black With Box
G1 Black With Box
G1 White With Box
G1 White With Box
G1 WT With Backrest
G1 WT With Backrest
G6 BL With Backrest
G6 BL With Backrest
G6 Black With Box
G6 Black With Box
G6 GY With Backrest
G6 GY With Backrest
G6 PK With Backrest
G6 PK With Backrest
CHINA
CHINA
Espagne
Espagne
Effacer
UGS : UZTV3GO7VEC2 Catégorie :

Description

Features:
-Vacuum tires
-Digital LCD tube
-High elasticity soft cushion
-High-brightness LED headlights
-350W national standard special motor
-Double shock absorption, smooth hydraulic pressure
-Large capacity environmentally friendly lithium battery
-9 tube special leadless for national standard lithium battery
-The front and rear brakes are strong, and can be stopped in time

Specifications:
Model: TDT1004Z
Size: 1590*675*1025mm
Endurance: 55km
Wheelbase: 1155mm
Charging time: 4H
Maximum speed: 25km/h

Anti-theft: Dual remote alarm
Battery Type: Lithium Battery
Charger Power: AC220V 50Hz
Front wheel: 10-inch pot wheel
Motor Rate Power (W): 48V 16AH
Tire: Tubeless tire 2.75-10/14*2.75
Color: black, white, pink, purple, light blue, gray

Service Protection:
1. Provide online technical support.If the product is seriously damaged, we can provide German technical support.
ADD:BREITEFEL D 15,64839, MU JNSTER, (HESSEN) Germany
2. Motor, controller and battery are all guaranteed for one year.
3. If there is any quality problem, please contact our customer service and provide relevant pictures and videos, etc. The related damaged parts will be replaced for free.
4. If there is a serious quality problem, we will provide a return service within 15 days.

Package included:
1 x Electric Motorcycle

Q&A
Question 1: What is max speed ?
Answer:25km/h

Question 2: Is it with pedals?
Answer:Yes, G1, GTR6, GTR15 have pedals.

Question 3: What is the maximum motor power?
Answer:G1, GTR6, GTR15 is 350W, Mini is 2000W, You can buy according to your inquiry.

Question 4: Can you walk down the street?
Answer:Of course.

Question 5: Can you provide certificate?
Answer:Yes, We have approved CE certification. L1e certification is in the process of application, and will be issued to you as soon as possible after the certification application.

Question 6: How many AH is the battery?
Answer:G1, GTR6 are 48V 20AH; and GTR15 is 48V 12AH; MINI is 72V 30AH

Question 7: The battery is removable? To be able to load it elsewhere…
Answer: Lithium Battery. It is removable. To be able to charge in elsewhere.

Question 8: How long is the warranty?
Answer: Motor, controller and battery are all guaranteed for one year

Question 9:Can it connect the APP?
Answer:It cannot be linked to the app.

Question 10: What should I do if the spare parts have quality problems? How to deal with the breakdown of the electric vehicle during use?
Answer: Our electric motorcycles are manufactured by regular manufacturers and comply with relevant European standards. If you have any questions, please contact our customer service, and please provide the corresponding pictures. We will provide you with solutions based on the actual situation. We have an after-sales service department in Germany. If necessary, product accessories will be re-arranged by the German after-sales service center.

Features:
High strength ABS shell, lightweight and impact resistance
Sleek and lightweight design reduces wind noise
Multi-density EPS safety buffer layer offers state-of-the-art energy absorption.
Comfort soft 3D padding liner uses breathable technical fabric, hypoallergenic, fully removable and washable.
Intake and exhaust ports ensure plenty of ventilation to keep you cool
ABS ears are firmly fixed to the body of the helmet
Quick release buckle system, provide perfect protection

Specification:
Brand: NITRINOS
Shell material: ABS
Liner material: 100% Polyester
Size: S, M, L, XL,

Package Included:
1 x Motorcycle Helmet

Description
Brand name: BEON
Model: 103
Item type: Half fuce helmet
Materail: ABS
Certification: ECE approved
Season: Four seasons
Weight: About 1600g
Size: M / L / XL
M size fit for head size 55-57cm
L size fit for head size 58-59cm
XL size fit for head size 60-61cm

Package Include
1 x Helmet

Informations complémentaires

Nom de marque

BENOD

Origine

CN (Origine)

Length * With*Height

1450*300*800MM

Top Speed

25km/h

EST. Range

30Km

Full Charging Time (Hour)

6~7H

Continuous Power

350 w

Feature

NON APP-connected

Battery Model

Lead-acid Batteries

Front Rear Tire Spec

14*1.75

Storage Battery Capacity

48V 12AH

Wheelbase

1170mm

Charger Power

AC220V 50Hz 1.8A

motortype

PM Motor

Rated speed

320 r/min

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “BENOD – batterie de moto électrique rapide, moteur haute puissance, économie d’énergie, Scooter, vélo”

0